.

.

TOTS 21

Del 18 de febrer al 6 de març del 2022, coincidint amb el procés de recol·lecció del calçot, se celebren al municipi les IV Jornades Gastronòmiques del Calçot organitzades per Mont-roig Miami Turisme. En total hi participen sis restaurants de Mont-roig i Miami Platja que ens sorprendran amb receptes on elcalçot es presenta en múltiples opcions culinàries, anant més enllà de la tradicional calçotada. Els restaurants ofereixen menús que van dels 21euros als 26 euros i també hi ha l’opció de la calçotada tradicional amb preus que se situen entre els 29 i els 35 euros.

Per tal de promocionar aquestes jornades, des de Mont-roig Miami Turisme s’ha organitzat un concurs per instagram que ofereix coma premi 4 àpats als establiments participants. Per prendre part al concurs només cal seguir a instagram el perfil @montroigmiamiturisme; fer m’agrada a la publicació del sorteig a Instagram; mencionar a través dels comentaris a les persones que es vulgui i opcionalment compartir la publicació a les històries de cada participant i mencionar @montroigmiamiturisme.

Els restaurants participants

En aquesta edició de les Jornades Gastronòmiques del Calçot hi participenelsrestaurants Balmar, Can Salvadó, Casa Xavi, la Tasca d’en Joani, Restaurant Eclipse de Miami Platja i el restaurant la Cuina de l’Ermita Mont-roig.

Redacció