.

.

TOTS 21

La producció de la Sala Trono es podrà veure aquest dissabte 13 de novembre. Foto: Cedida

Pràcticament un clàssic de les produccions de la tarragonina Sala Trono, ‘Les variacions Bildelberg’, es veurà aquest dissabte 13 de novembre al Teatre Auditori. Una funció que s’emmarca dins del Deprop, el cicle de teatre en petit format del Morell, i també s’inclou en el programa de la Festa Major de Sant Martí del municipi.

El Club Bildelberg, format per les persones més poderoses del planeta, travessa una crisi profunda. Per primer cop els seus plans de control global comencen a fallar. El màxim responsable n’és l’expresident Donald Trump, que s’ha convertit en el principal enemic a suprimir, abans no sigui massa tard. Aquest cop, i amb l’ajuda de la intel·ligència artificial, els més rics de l’univers han decidit fer un gir de timó.

És l’hora dels canvis, l’hora de les variacions. Com les famoses variacions Goldberg, que segons diuen, van ser compostes per Johann Sebastian Bach per entretenir el comte Kaiserling durant les seves nits d’insomni, les nostres variacions, Les variacions Bildelberg, escrites per Oriol Grau, tenen l’objectiu d’entretenir les nostres nits, embolicant d’humor els temes polítics, socials i tecnològics del nostre dia a dia que, sovint, ens fan perdre la son.

L’obra, recomanada per a majors de 12 anys, es representarà a les 20 hores, i les entrades es poden adquirir anticipadament al Centre Cultural del Morell, al carrer de la Coma 2, de dilluns a divendres de 16 a 20 hores, i també online a la plataforma elmorell.koobin.cat. Una hora abans de l’inici de l’espectacle es podran comprar les entrades a taquilla. El preu és de 5 euros per a les entrades anticipades, i de 8 euros a taquilla.

Pel que fa a les mesures de seguretat i higiene respecte a la Covid-19, i tot i que l’aforament del Teatre Auditori ja es pot tornar a omplir al 100%, continuarà sent obligatori l’ús de la mascareta.

El cicle Deprop va començar el passat 2 d’octubre i s’allargarà fins al 26 de novembre, amb set espectacles de diverses disciplines. La pròxima cita serà divendres 19 de novembre amb Infanticida, una composició musical de Clara Peya.

Redacció