.

.

TOTS 21

‘La petita Moby Dick’, de la companyia Eudald Ferré, que es podrà veure aquest dissabte 2 d’octubre.

Aquest dissabte 2 d’octubre es dona el tret de sortida a una nova edició del Deprop, el cicle de teatre en petit format del Morell. Així, l’escenari del Teatre Auditori acollirà una proposta per a tots els públics de la mà de la companyia Eudald Ferré: ‘La petita Moby Dick’.

Un muntatge que parla de les balenes que, per petites que siguin, són grosses, molt grosses i és difícil trobar-les en terra ferma. Però hi ha una força capaç de fer-les emergir del fons marí. La (petita) Moby Dick s’ha enamorat i ha emprès un viatge continental per buscar qui va deixar “la carta d’amor més bonica del món” dins una ampolla. Però… com trobar-la? La balena no imagina que, potser, allò que anhela, és més a prop que es pensa. ¿Com es resoldrà el trencaclosques d’aquesta singular història d’amor?

En total, es faran quatre passis de l’espectacle, que dura vint minuts. El primer, a les 12 hores, i els altres tres, a la tarda, a les 17 hores, les 18 hores i les 19 hores. Les entrades costen 3 euros i es poden adquirir anticipadament al Centre Cultural del Morell, al carrer de la Coma 2, de dilluns a dijous de 16 a 20 hores, i també online a la plataforma elmorell.koobin.cat.

Una hora abans de l’inici de l’espectacle es podran comprar les entrades a taquilla. Pel que fa a les mesures de seguretat i higiene respecte a la Covid-19, durant la programació l’aforament del Teatre Auditori es veurà reduït al 70% en tots els espectacles, l’ús de la mascareta serà obligatori, així com la neteja de mans amb gel hidroalcohòlic. A més, entrades i sortides es faran de forma esglaonada.

El cicle Deprop s’inicia aquest dissabte 2 d’octubre i s’allargarà fins al 26 de novembre, amb set espectacles de diverses disciplines. La pròxima cita serà dissabte 16 d’octubre amb La casa de Bernarda Alba, de la companyia Magatzem d’Ars.

Redacció