.

.

TOTS 21

El 22 de juliol a les 22:00h la Banda Unió Musical de Tarragona oferirà un concert de música tradicional catalana conjuntament amb la Cobla Reus Jove i l’agrupació sardanista Tarragona Dansa

La Banda Unió Musical de Tarragona presenta el concert ‘Música i Dansa’ el dia 22 de juliol a les 22:00 h a l’Auditori del Camp de Mart. Després de la bona acollida dels dos concerts anteriors a Granollers i Roda de Berà dedicats a la música tradicional catalana, la Banda Simfònica vol aprofitar l’ocasió per portar aquest concert a la ciutat de Tarragona, acompanyats novament de la Cobla Reus Jove i, com a novetat, amb la presència de l’agrupació sardanista Tarragona Dansa.

La música tradicional, acompanyada de la sardana, és una de les mostres de cultura catalanes més genuïnes de les quals tenim la sort de gaudir encara. El repertori del concert, a més, compta amb arranjaments propis adaptats per banda i cobla, dues formacions musicals que, com s’ha pogut comprovar, funcionen molt bé conjuntament.

Per venir a passar una bona nit de mostra de folklore català, podeu adquirir les entrades al web entrades.tarragona.cat.

Redacció