.

.

TOTS 21

Joan Clavé Trio presentarà ‘Mist’ al Teatre Magatzem. Foto: Ajuntament

El Festival Dixieland de Tarragona encara el seu darrer cap de setmana ple de propostes suggerents. Per aquest divendres destaquen el concert de Joan Clavé Trio i dos sopars dixie de nivell.

A l’escenari del Teatre Magatzem, 20:30 hores (preu de l’entrada, 8 euros, entradium.com), Joan Clavé Trio interpretarà ‘Mist’, una oda a l’univers, a la natura i al comportament humà envers la vida i les emocions. La cita servirà de presentació del segon àlbum del vila-secà Joan Claver, que inclou composicions pròpies envoltades d’una boira misteriosa, buscant sonoritats hipnòtiques i eclèctiques, i també modernes. Una formació clàssica, com és el trio de piano, en què s’uneixen melodia, harmonia i ritme en una sola veu, d’una manera molt personal i íntima. És la fórmula ideal per transmetre l’essència de les seves composicions.

I a més, el Restaurant Palau del Baró (21:30 hores) ofereix un Sopar Dixie amb Raül Cid (Stromboli Jazz Band) i un altre, en aquest cas al Restaurant El Solet (22:10 hores) i amb la participació de Richard White Boy White, guitarrista, cantant i compositor de blues nascut als Estats Units i resident a Tarragona des de fa molts anys. La seva música és una combinació única dels estils Piedmont, Delta, Memphis i swing. En aquesta ocasió estarà acompanyat del músic Viktor Sytnik.

Redacció