.

.

TOTS 21

L’humorista i imitador actuarà en la Tarraco Sorra el 7 de maig de 2022 Carlos Latre, humorista nascut a Castelló però criat a Tarragona, actuarà a Tarragona, en la Tarraco Sorra dissabte que ve 7 de Maig. L’actor portarà a la ciutat ‘One man xou’, l’espectacle amb el qual va sortir als escenaris de Madrid i Barcelona just en acabar la pandèmia en 2020 i que ha tingut gran èxit de públic i crítica.

‘One man xou’ és un repàs a tota l’actualitat del país. La política, societat, cultura, esport, televisió, modes, tendències, Internet…75 minuts de personatges, imitacions, sketches, cançons, paròdies i el millor humor LATRE. El millor repàs al que passa al nostre país, totes les seves veus i més riures que mai en un espectacle inimitable….

La cita serà el pròxim 7 de Maig en la Tarraco Sorra i les entrades ja es poden adquirir des d’avui mateix en l’enllaç https://www.tarracoarena.com/carlos-latre/

Després de protagonitzar ‘Golfus de Roma’ amb gran èxit a Mèrida i Madrid durant aquests últims mesos, Latre ha reprès la gira del seu xou, que li portarà per tota Espanya fins a finals d’any, quan tornarà als escenaris de Barcelona i Madrid per a finalitzar les seves representacions.

Redacció