.

.

TOTS 21

Dissabte 8 d’octubre a les 10h obrirà les seves portes Tarraco Manga, la primera edició del saló del manga, l’anime i els videojocs que neix per a ser el referent de la temàtica al camp de Tarragona.

El saló estarà obert els dies 8 i 9 d’octubre a les instal·lacions del Palau Firal i de Congressos de Tarragona. Un espai que ocupa de continguts diversos i de qualitat 4 plantes del Palau de Congressos i el pavelló del recinte firal. L’entrada donarà accés a tots els espais.

Influencers a la vida real

Un espai on passar tot el dia i gaudir d’una experiència real on podràs veure en directe a influencers amb una llarga llista de seguidors a les xarxes socials com Hurona Rolera, creadora de continguts que acumula més de 13 milions de seguidors a TikTok. Jackwise Clown espectacular cosplayer amb maquillatges fantàstics que recreen pallassos terrorífics, o el concert en directe de Miree Music que ens oferirà versions d’openings d’anime i cançons originals seves.

Servei de canguratge gratuït

Tarraco Manga també és un esdeveniment pels més grans. Pels amants de l’anime dels 90, amb els que van créixer moltes generacions que ara ja són pares. Per facilitar que puguin gaudir de l’esdeveniment plenament s’oferirà servei gratuït de canguratge «Temps per Cures» durant l’esdeveniment. Aquest servei està ofert de forma gratuïta per la conselleria de feminismes de l’Ajutament de Tarragona per fomentar la conciliació de la vida personal i familiar en les activitats d´interès cultura que s´ofereixen des dels espais municipals, amb el finançament de Conselleria d’Igualtat i Feminismes de la Generalitat, el Plan Concilia i el Ministerio de Igualdad.

Activitats passar-hi tot el dia

Un cap de setmana molt animat amb tallers, conferències, espai de food truck, artist alley, tatuatges, zona de marxandatge, tornejos en directe, influencers, gamers, cosplayers, grups de ball i música en directe, anime, kpop, Jpop, Idol, etc .

Viu del divertidíssim concert de la Kame Band o participa a l’atractiu concurs de cosplay, ja sigui com a participant o com espectador. Emocionat amb les actuacions en directe en un cap de setmana per sortir de la pantalla i entrar al món del manga en viu i en directe.

Els fans dels videojocs també trobaran el seu espai on trobaran show streamers «League of legends» i «valorant» en directe, retrogaming, zona arcade i realitat virtual.

Per completar l’experiència,i perquè no et calgui sortir de Tarraco Manga, hi trobaràs també servei de food trucks, menjar japonès i cafeteria.

Zona associacions i ONG’s

Tarraco Manga és un esdeveniment pensat per a divertir-se i també per a promoure la tolerància i la solidaritat. En aquest sentit des de l’organització es vol donar veu a associacions o ONG’s per a visibilitat la seva tasca i comptarà amb la presència de: Punt Lila, Aspercamp, Todos en Azul, San Filippo BCN, H2O LGTBI + Assexora’t, Sons of Lilith, Star Props i Si Jo Puc Tu També.

Les entrades es poden comprar anticipadament per la plataforma entradium.com o a les taquilles que s’habilitaran durant l’esdeveniment. El preu de l’entrada és de 10€ adult, 7€ júnior (de 8 a 16 anys) i gratuït pels infants de 0 a 7 anys. Majors de 65 anys entrada 7€ a taquilla. Persones amb discapacitat del 33% acreditada oficialment, 7 € a taquilla.

Tarraco Manga és un esdeveniment coproduït per l’Associació Starraco Unmilited i el Palau Firal i de Congressos de Tarragona que compta amb la implicació i col·laboració del Patronat de Turisme de Tarragona, la conselleria de feminismes i la conselleria de comerç de l’Ajuntament de Tarragona.

El passat cap de setmana es va poder veure en directe l’actuació del grup de ball de música j-pop i anime, Airis Dolls i a la cantant Nia Catano en un acte promocional de Tarraco Manga als carrers de Tarragona.

Programa d’activitats: https://bit.ly/3xYtN36

Horaris:

Dissabte 8 d’octubre: de 10 a 21h

Diumenge 9 d’octubre: de 10 a 20h

Redacció