TOTS 21

El Port de Tarragona activarà, a partir de demà 26 d’agost, la plataforma https://entradium.com/ per poder sol·licitar les entrades, gratuïtes, als concerts organitzats en la primera edició del cicle musical ‘Racons de Mar’. També es podran aconseguir accedint a l’espai web del Port Tarragona – Teatret del Serrallo https://www.porttarragona.cat/ca/port-i-ciutat/teatret-del-serrallo

Durant el divendres 3 i el dissabte 4 de setembre ‘Racons de Mar’ envairà musicalment diferents espais de la façana marítima de la ciutat. Un cartell que començarà el divendres a les 20.30 h al Far de la Banya amb un dels més reconeguts compositors del panorama musical català, Manu Guix.

El festival ‘Racons de Mar’ neix aquest any 2021 com una proposta social, musical i cultural per tal d’acomplir diversos objectius. El primer, la voluntat del Port Tarragona d’apropar a la ciutat espais de la façana marítima dins del domini portuari, on poder gaudir de trobades culturals. El segon objectiu és apostar pel talent del territori oferint als i les artistes nous espais oberts on representar les seves creacions musicals. I per finalitzar, el tercer i últim objectiu és utilitzar el binomi música i mar per oferir al públic un nou ús dels espais portuaris.

Un total de set concerts i un taller de creació d’instruments familiar formaran part d’aquest primer cicle de ‘Racons de Mar’ als entorns més emblemàtics i màgics de la zona de la façana marítima de Tarragona. L’entorn del nou edifici institucional (recentment rehabilitat), el Far de la Banya, la Pèrgola del Serrallo, el Teatret del Serrallo i l’amfiteatre de la Marina Port Tarraco. En aquest darrer cas, gràcies a la col·laboració de Marina Port Tarraco que ha volgut sumar-se a aquesta iniciativa aportant-hi espais i recursos.

Cal afegir que tots els concerts tindran un aforament limitat i estaran subjectes als protocols i mesures d’higiene i seguretat que estiguin en actiu per la COVID-19.

Programació

A continuació es detalla el cartell i la programació de ‘Racons de Mar’:

Redacció