.

.

TOTS 21

Imatge d’una edició anterior del Carnaval de La Canonja. Foto: Ajuntament de La Canonja

Divendres 21 de febrer: A les 15 h, aproximadament, l’alumnat de l’Escola de la Canonja sortirà amb la seva particular rua que passarà per les avingudes M. Carrasco i Formiguera i Collblanc.

Els autobusos de les línies 3 i 30 de l’EMT faran terminal a la parada Topromi.

Diumenge 23 de febrer: Tindrà lloc la Magnífica Rua de Carnaval de la Canonja. El seu recorregut afectarà al trànsit i estacionament d’alguns carrers del municipi com l’avinguda de la Florida, carrers Raval, Masricart, Garrigues, Alcalde M. Fonts i Ciurana i avingudes M. Carrasco i Formiguera i Collblanc.

L’autobús de la línia 3 veurà afectat el seu itinerari i, aproximadament, des de les 15 h fins a les 17.30 h, l’única parada que l’autobús realitzarà dins el poble serà a l’avinguda M. Carrasco i Formiguera davant del Camp de Futbol municipal. A partir de les 17.30 h, farà terminal a la parada de Topromi, ja que la Rua passarà per la rotonda del Camp de Futbol.

Dimarts 25 de febrer: A partir de les 17.30 h, amb motiu de la lectura del Testament de Sa Majestat Carnestoltes i del seguici mortuori que sortirà del Castell de Masricart fins a l’escola, es tallarà la circulació de vehicles a la plaça del Castell.

L’itinerari de les línies 3 i 30 de l’EMT es veurà afectat: Direcció Sector Nord, l’autobús pujarà pels carrers Escultor Martorell i Alcalde M. Fonts i Ciurana, es pot produir alguna retenció puntual en el moment que la processó funerària passi per l’avinguda M. Carrasco i Formiguera. Direcció Tarragona, l’autobús haurà de fer el recorregut alternatiu per l’avinguda de la Pineda, carrers Masricart i de les Garrigues i avinguda Collblanc.