Activitats de Renau Natura 2016

Calendari activitats Renau Natura.

Calendari activitats Renau Natura.

Renau Natura som una associació sense ànim de lucre que treballem des de l’any 2012 per conèixer i protegir l’entorn natural i cultural del poble i del territori que l’envolta. Des de llavors, cada any programem activitats amb aquest objectiu. Volem compartir amb tots vosaltres les activitats que durem a terme aquest any.

28/02. Neteja de l’entorn natural de Renau. Recollirem deixalles i residus del bosc i dels camins del voltant del poble.

25/03. Divendres Sant, collim farigola. Farem una petita excursió per celebrar l’inici de la primavera i conèixer algunes plantes medicinals comunes.

21/05. Excursió nocturna. Aprofitarem la lluna plena de maig per sortir a caminar sense llanternes, sopar a la fresca i escoltar el paisatge sonor nocturn de Renau.

05/06. Taller de caixes-niu i menjadores per a ocells. Ajudarem als ocells fabricant caixes per fer el niu i menjadores per passar l’hivern.

19/06. Taller de plantes medicinals i aromàtiques. Farem saquets d’olor, sals aromàtiques i oli de cop.

Juliol. Caminada d’orientació.

13/08. Nit d’estrelles. Mirarem el cel i descobrirem el nostre patrimoni astronòmic, aprofitant aquests dies de màxima activitat de les Persèides.

29-30/10. Taller de pedra seca. Aprendrem la tècnica bàsica d’aquest art mil·lenari tan propi del nostre paisatge tot reconstruint un mur proper al poble.

Tardor. V Mercat del Trasto de Renau. Dóna una segona oportunitat a aquells trastos que ja no fas servir! Popular mercadet d’intercanvi i venda per afavorir el reciclatge, la reutilització i l’estalvi de recursos.

2017. 08/01. V Silvestre de Renau. Cursa i caminada de muntanya. Celebrarem la V edició d’aquesta ja popular cursa i caminada, que dóna a conèixer l’entorn natural i el paisatge de Renau.

Enviar un comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *