.

.

TOTS 21

El consistori ha organitzat diversos actes per Sant Jordi.

El consistori ha organitzat diversos actes per Sant Jordi.

Arriba Sant Jordi i novament l’Ajuntament dels Pallaresos, de la mà de la Regidoria de Cultural, ofereix als vilatans una nova Setmana Cultural on poder gaudir d’una variada oferta d’esdeveniments. El mateix dia de Sant Jordi tindrà lloc un repertori de danses i cançons tradicionals a càrrec de l’Escola Els Pallaresos, que davant l’Ajuntament oferiran un espectacle obert a tot el públic. Alhora, hi haurà l’acompanyament dels capgrossos de l’IES que faran de divertits mainaders dels més petits.

A la tarda, els alumnes de l’IES que han participat del taller poètic-teatral representaran pels alumnes dels cicles inicial i infantil de les dues escoles l’obra de teatre ” La llegenda de Sant Jordi”. Seguidament els mateixos alumnes faran dos recitals de poesia, el primer pels alumnes dels cicles mitjà i superior i el segon obert a tota la població. El recital portarà per títol ” Poesia amb D de dona”, on retran homenatge a totes les dones que han deixat la seva petjada al món de les lletres.

Abans de la presentació del llibre ” Enyorat Pallaresos” de l’autor local Josep Bultó, la Colla Gegantera farà el ja tradicional ball de Sant Jordi, on els gegants també participaran de la tradició de bescanviar-se el llibre i la rosa. Aquest dia es podrà adquirir el llibre al preu de llançament de 15 euros.

Divendres a la tarda, pels amants de la música i la poesia, es farà un maridatge poètic musical, on es comptarà amb la veu d’una rapsoda acompanyada per guitarra i piano. El dissabte l’activitat es traslladarà al Casal a veure el debut de l’Escola Taller de Teatre, que representarà l’obra ” El Drac dels Pallaresos”.