.

.

TOTS 21

El regidor Josep Acero

El regidor Josep Acero

Els regidors del Grup Municipal del PP de Tarragona han fet aquest diumenge campanya al mercadet del barri de Bonavista, on s’ha instal·lat la carpa electoral del partit de cara les europees del proper 25 de maig.

El regidor Josep Acero ha aprofitat la visita per recordar els veïns que “votar el Partit Popular és votar polítiques socials basades en la creació d’ocupació”. Acero ha recordat que les mesures que s’han pres fins ara “garanteixen que els pensionistes recuperin el seu poder adquisitiu, també han aprovat un pla d’inclusió social amb més de 240 mesures, i han aconseguir contenir la pobresa i blindar els drets dels menors”.

A més ha explicat que de cara a Europa, el PP vol “complir l’Estratègia Europa 2020 per a un creixement sostenible, impulsar una targeta sanitària europea interoperable a tota la UE, coordinar els serveis socio-sanitaris per millorar l’atenció social, posar en marxa polítiques actives a nivell europeu d’inclusió social, impulsar el Fons Europeu d’Ajuda per a qui més ho necessita, i fomentar la igualtat d’oportunitats per a les persones amb discapacitat”.