.

.

TOTS 21

Aquest dissabte diferents cercles de Podem al llarg de tota la província de Tarragona muntaran carpes informatives per a conscienciar i recollir les demandes de la ciutadania respecte a la pujada desmesurada dels preus de la llum i l’habitatge.

Segons informen des de la formació per mitjà d’una nota de premsa, “la llum i l’habitatge són drets fonamentals; afirmació que, després de la pandèmia, ha anat adquirint cada cop més rellevància. Per això, el partit es mobilitzarà aquest dissabte, 23 d’octubre, per a visibilitzar quina ha estat la contribució de la formació des de les institucions i com han marcat la diferència amb la seva gestió en la realitat de les famílies a final de mes”.

Des d’Unidas Podemos se senten “orgullosos i orgulloses d’estar sent determinants per a posar la vida de la ciutadania al centre de l’agenda política”, eslògan que sostenen per haver dut a terme mesures com la desvinculació del preu del mercat respecte al de la factura de la llum, la baixada de l’IVA d’un 21% a un 10%, la fixació de mesures per a evitar pujades en la factura del gas en els pròxims dos trimestres, la regulació i baixada dels preus de lloguer i l’impost sobre l’habitatge buit, mesures que afectaran, sobretot, a grans propietaris.

Les carpes informatives podran trobar-se a les poblacions de Cunit, el Vendrell, Tarragona, Cambrils, Reus, Tortosa, L’Ametlla de Mar, La Pobla de Montornès i la Selva del Camp.

Redacció