.

.

TOTS 21

Imatge de l'edifici de la Tabacalera Foto:Tarragona.cat

Imatge de l’edifici de la Tabacalera Foto:Tarragona.cat

Albert Abelló ha proposat traslladar totes les dependències municipals a l’edifici de l’antiga Tabacalera.

El pre-candidat convergent a les municipals d’aquest pròxim mes de maig segueix presentant les seves idees en diferents punts de la ciutat.

Abelló pensa que amb aquest trasllat l’Ajutament es podria estalviar “L’estalvi, l’eficiència i el fet d’esponjar la ciutat cap a la zona dels barris marítims i de Ponent, són els principals objectius d’aquesta proposta”, ha manifestat Abelló, que ha assenyalat que en els últims anys, tot i parlar-ne molt, no s’ha aconseguit millorar l’estructura administrativa i de serveis de l’Ajuntament de Tarragona.

Albert Abelló en una imtage davant de la Tabacalera. FOTO:Cedida

Albert Abelló en una imtage davant de la Tabacalera. FOTO:Cedida

“Estic segur que amb el trasllat a la Tabacalera es millorarà molt tant la qualitat de servei al ciutadà com les condicions dels treballadors, que gaudiran d’instal·lacions més àmplies i agrupades en un únic espai”, assegura el candidat de CDC.

El cost actual per a mantenir els edificis administratius de l’Ajuntament de Tarragona és d’1,2 milions d’euros. De fet, només el lloguer de les dependències on s’ubica l’Oficina Municipal d’Atenció Ciutadana (OMAC), a la Rambla Nova, ja costa 450.000 euros a l’any segons CDC .

“Els ciutadans necessitem ajuntaments que pensin en l’estalvi i en agilitzar els tràmits administratius”, manifesta Abelló, que apunta que l’operació Tabacalera no comporta, en cap cas, la renuncia a les actuals OMAC descentralitzades, ubicades als barris de la ciutat.