.

.

TOTS 21

Imatge de la pista esportiva de la urbanització

El portaveu del Grup Municipal del Partit Demòcrata (PDECAT) a l’Ajuntament de Tarragona, Albert Abelló, ha reclamat aquest dimarts a l’equip de govern (PSC-PP) la millora de la zona esportiva de l’Escorpí i també ha proposat l’ampliació del local social d’aquesta urbanització de Llevant.
“Cal dignificar la zona de lleure de l’Escorpí, les porteries i cistelles de bàsquet estan destrossades des de fa anys”, ha manifestat Abelló, que també ha destacat “la manca d’espai que pateixen els veïns i veïnes amb l’actual local social, que els impedeix reunir-se en condicions i emmagatzemar material”.

“Substituir les actuals porteries i cistelles de bàsquet no suposa una gran inversió econòmica”, ha assenyalat Abelló, que també considera que ampliar uns metres el local social “no és una qüestió econòmica, sinó de voluntat política”.

D’altra banda, el portaveu del Partit Demòcrata ha recordat que fa anys que els veïns i veïnes de l’Escorpí demanen la creació d’un petit parc infantil, un equipament inexistent a la urbanització i que es podria fer realitat just al costat de l’actual zona esportiva.

Abelló també ha assenyalat que una altra de les reivindicacions veïnals és la neteja del bosc que rodeja la urbanització. “Es tracta d’una zona verda que arriba fins a La Móra que és de titularitat privada i que l’Ajuntament hauria de reclamar la seva neteja, sobretot davant del risc d’incendi”, ha apuntat el portaveu del Partit Demòcrata.

Finalment, Abelló també ha reclamat a l’equip de govern que fumigui la urbanització davant la preocupant plaga d’erugues que està patint.