.

Imatge del partit entre CBT i Clínicas Rincón (Axarquia). Foto:CBT

Li ha costat tres jornades al CBT retrobar-se amb la victòria a la LEB plata. Les dues ensopegades inicials havien deixat al conjunt de Berni Àlvarez en una zona no massa còmode la classificació i amb aquella sensació de deures per fer.

El pavelló del Serrallo ha vist en directe la primera victòria dels blaus aquesta temporada després de superar per un clar 71-55 al filial d’Unicaja, Clínicas Rincón.

Amb un parcial de 21 a 6 en el primer quart els tarragonins han agafat una avantatge suficient que han administrat a la perfecció a la resta de períodes en els que també s’han imposat amb claredat, ha excepció dels darrers deu minuts on el conjunt malagueny ha aconseguit guanyar amb un parcial d’11-16.

Fraser amb catorze punts i Miquel Salvo amb tretze han estat els dos jugadors determinants del conjunt tarragoní. Salvo ha valorat amb un vint-i-tres com a millor jugador de l’encontre.

El joc exterior del CBT ha funcionat i els de Berni Àlvarez han acabat el partit amb vuit triples transformats (3 Fraser i 2 Salvo).

La pròxima jornada el CBT viatjarà fins a Euskadi per jugar davant l’Araberri buscant la segona victòria que ajudi a equilibrar el balanç de partits guanyats i partits perduts.