.

.

TOTS 21

El Nàstic busca esgarrapar quelcom positiu de València. Foto: Nàstic

El Nàstic visita aquest diumenge (18h) el camp del líder de la categoria, el Llevant. Els grana volen seguir la ratxa d’imbatibilitat davant d’un conjunt que ve de perdre, però que encara no coneix la derrota al Ciutat de València. Merino recupera a Tejera i Madinda. Stephane segueix arrossegant molèsties i Àlex López cau de la convocatòria.

El missatge que s’ha llençat aquesta setmana des del vestidor és que tot i ser el cuer, el Nàstic pot fer saltar la banca i donar la sopresa allà on ningú ha aconseguit guanyar aquesta temporada. Un resultat que permetria tornar a retallar diferències respecte rivals propers, perquè a més, aquesta setmana hi ha enfrontaments directes.

Tot i el fet de no guanyar al Huesca, els ànims i l’ambició grana no han decaigut i es vol seguir sumant per consolidar una dinàmica positiva, que permetria afrontar amb millors garanties els dos propers partits a casa. Tot i això, Merino només pensa en el duel d’aquest diumenge i avisa “que per a nosaltres és el millor moment. Hem de demostrar que podem competir. Una victòria ens reforçaria molt la moral”.

El tècnic andalús no ha volgut descobrir si seguirà apostant pel sistema amb cinc defenses o si pel contrari tornarà als origens amb el 4-4-2. Tot fa indicar, però, que apostarà per la solidesa defensiva i “aprofitar les ocasions que generarem”. Per al duel, Merino recupera a Tejera després d’haver complert el partit de sanció i a Madinda, que ja és un més del grup després d’haver tornat de la Copa d’Àfrica. Per contra, Stephane Emaná torna a ser baixa per culpa de les molèsties que arrossega. La gran sorpresa ha estat la no inclusió del davanter Àlex López per decisió tècnica, el mateix que Jean Luc, que ja es va quedar fora la setmana passada.

Per la seva banda, el Llevant de Muñiz encara no sap el que és perdre a casa, tot i que la setmana passada va patir una dolorosa derrota per 2-0 davant de l’Alcorcón. Per al duel, la baixa més sensible serà la de Campaña en el mig del camp. Un dels motors de l’equip.

Mercat obert
Tornant a Can Nàstic, tot i que el mercat de fitxatges d’hivern va quedar tancat dimarts a la mitjanit, Juan Merino no descarta la incorporació d’un lateral dret lliure, després del frustrant intent de fitxatge d’Isaac Carcelén. Merino ha afirmat que la secretaria tècnica segueix treballant per reforçar aquesta parcel·la del camp, per tal de donar competitivitat a Gerard Valentín.

Joan Castell