.

Carles Coll va pujar a la primera posició del podi set vegades.

Des de divendres 14 de desembre, i fins ahir dia 17, 18 nedadors del CN Tàrraco han participat al CN Sabadell en el Campionat de Catalunya d’hivern infantil i absolut, aconseguint 16 medalles: 9 d’Or, 2 de Plata i 5 de Bronze. Carles Coll (17 anys) va pujar a la primera posició del podi set vegades: en els 50m esquena amb 27.42; en 100m crol amb 52.12; als 100m braça va nedar de forma magistral, aturant el cronòmetre en 1.02.23 i fent de nou, la millor marca nacional de 17 anys (anterior 1.03.11) i catalana (anterior 1.03.72), i medalla d’or, demostrant un cop més el seu potencial. En els 200m braça, amb un temps de 2.15.30h ha obtingut la medalla d’Or i ha millorat la millor marca catalana de la prova en 17 anys (anterior 2.17.93), i en els 200m estils s’ha penjat també la medalla d’Or amb un temps de 2.06.73. Coll ha aconseguit també la medalla d’Or i ha aconseguit la millor marca nacional i catalana d’aquesta edat, en els 50m braça, amb un temps de 28.39 (anterior 29.30), i en la prova dels 100m esquena, ha obtingut la medalla d’Or amb un temps de 59.54.

Al final del Campionat, Carles Coll ha aconseguit el Trofeu com a millor nedador FINA en categoria junior amb la prova dels 200m braça amb 820 punts, confirmant les dues millors marques nacionals de 17 anys en els 50m i 100m braça i millor marca catalana en els 200m braça.

Imatge de família dels components de l’equip del CN Tàrraco.

Les altres medalles aconseguides pel Club, han estat per nedadores de l’equip infantil del Tàrraco:

•  El relleu 4x100m estils femení format per Kayley Pacareu, Marta Tarricone, Paula Francés i Abril Rius, en una carrera emocionant, han quedat 2nes i medalla de Plata amb 4.39.65, aconseguint la mínima per participar als campionats d’Espanya d’hivern del proper mes de març, i on la Kayley Pacareu, en la posta d’esquena ha aconseguit fer-se la mínima dels 100m esquena (1.09.22)
  • El relleu femení infantil ha repetit medalla, aquesta de Bronze, a la prova del 4x100m lliures, en una carrera molt disputada, aturant el crono en 4.12.30.
  • Kayley Pacareu (14 anys) en els 50m esquena ha pujat al 1r esglaó del pòdium amb un temps de 32.19. I en els 100m lliures (9a 1.03.52). també ha estat medalla en els 50m lliures, amb un temps de 28.03. Finalment, es va situar en tercera posició, medalla de Bronze, en els 100m esquena, amb un temps d’1.11.43. També va nedar els 200m lliures (19ena 2.20.91).
  • Paula Francés (infantil 13 anys) s’ha penjat la medalla de Plata en els 50m papallona, amb 30.50, i en els 100m papallona, ha pujat al 3r esglaó del podi amb un temps de 1.10.10, aconseguint la medalla de Bronze. També ha nedat els 50m lliures (14ena 29.97)
  • Abril Rius (infantil 14 anys) ha aconseguit dues medalles de Bronze, tercer esglaó del podi, en els 200m lliures, amb 2.14.08. i en els 1500m lliures, amb un temps de 18.19.58.
  • Marta Tarricone (infantil 14 anys) ha pujat al 3er esglaó del podi per penjar-se la medalla de Bronze en els 100m braça amb 1.18.43. Ha aconseguit diplomes per la seva cinquena posició en els 50m papallona amb 31.12 i en els 50m braça, amb un temps de 35.20 i una 4a posició.
  • El relleu junior masculí 4x200m lliures format per Àlex Brull, Carles Coll, Juan González i Pol San Gregorio ha obtingut la 10a posició amb 8.22.10.

El relleu junior femení dels 4x200m lliures, format per Anna Astasio, Julia Heredia, Marta Ros i Anna Giménez, ha quedat en 11ena posició amb 9.21.35.

En la classificació general per categories al finalitzar el Campionat, en categoria infantil han aconseguit la 15a posició, i en la categoria junior, han aconseguit la 10a posició.

Destacar també que entre tots els 18 nedadors participants al Campionat s’han aconseguit 17 diplomes de finalistes (de la 4arta posició a la 8ena). La resta de nedadors que han participat han estat: Julia Heredia, Adrià Cabello, Àlex Brull, Pol San Gregorio, Anna Claver, Juan González, Pau Sumoy, Aleix Roman, Anna Giménez, Alba González, Anna Astasio, Marina Torre i Marta Ros.