.

.

TOTS 21

Oriol Mestre i Álvaro Hernández, del Golf Costa Daurada. Foto: Cedida

Oriol Mestre i Álvaro Hernández, del Golf Costa Daurada. Foto: Cedida

Golf Costa Daurada ha acollit una nova edició del Circuit Salting Tarraco Mini Màximum, un circuit juvenil dirigit a la pedrera i a les futures promeses del pàdel tarragoní, que ha comptat amb la presencia de més d’una vuitantena de jugadors i jugadores d’entre 7 i 17 anys.

Durant dues jornades de joc, degut a la interrupció per la pluja, els participants han gaudit de tres partits per temps amb punt d’or.

La competició, dividida en quatre categories: avançada, mitja, baix-mitja i iniciació, ha coronat a les parelles Godia-Armengol, Hernández-Mestre, Mateu-González i Sabio-Codoñer, respectivament, després d’una fase final al millor d’un set.

Menció especial mereixen els jugadors del Club, Oriol Mestre i Álvaro Hernández, que s’han proclamat Campions en tercera categoria. I Marc Cadena, finalista en primera categoria.

Val a dir que els campions, campiones, subcampions i subcampiones de cada categoria han rebut com a premi viure una experiència única a Salting Tarraco. També s’han sortejat dues motxilles paleters Siux entre tots els inscrits.