.

.

TOTS 21

Imatge d’una edició anterior. Foto: Ajuntament

Més de 775 infants de 17 centres educatius de la ciutat seran els protagonistes del Fem Coral 2022. La trobada serà aquest dimecres dia 1 de juny, a partir de les 17:30 h, al Pavelló Olímpic Municipal, en un esdeveniment organitzat per la regidoria d’Educació de l’Ajuntament de Reus, amb la coordinació de l’Escola de Música del Centre de Lectura.

El regidor d’Educació, Daniel Recasens, farà la benvinguda i el concert començarà amb l’orquestra de corda del Centre de Lectura, que oferirà un fragment d’un concert de Vivaldi. Tot seguit s’interpretaran cinc cançons: «En Josep Maria», «Sóc bo», «L’excursió», «Cantant sota un xàfec» i «Final». A les 18:00 h hi haurà la cloenda que anirà a càrrec de l’Alcalde de Reus, Carles Pellicer. Després del lliurament d’obsequis als centres, el Fem Coral 2022 finalitzarà amb una foto de grup.

Recasens ha manifestat que «aquest curs 2021-2022 ens hem de felicitar per la represa valenta de la 24a edició del Fem Coral per part de la comunitat educativa que hi ha participat des dels seus inicis i que l’ha fet créixer any rere any». I ha afegit que «ens consta que han estat mesos de molta feina plens d’incerteses i dificultats, però també de treball col·laboratiu, d’esforç i d’il·lusió compartida per fer-ho realitat».

Els músics de l’Orquestra de l’Escola de Música del Centre de Lectura estaran dirigits per Raül Contreras, amb Gerard Pouget, a la percussió; Alba Solé, al piano, i amb la narració de Mar Granell. La lletra, la música i la direcció ha anat a càrrec d’Antoni Colom.

Les escoles que participen al Fem Coral 2022 són La Salle Reus, Mowgli, Dr. Alberich i Casas, Misericòrdia, Cèlia Artiga, Joan Rebull, Els Ganxets, Rubió i Ors, Pompeu Fabra, Isabel Besora, Sant Josep, Puigcerver, Pi del Burgar, Maria Cortina, Maria Rosa Molas, Montsant i ARCE.

Redacció