.

.

TOTS 21

Serà el proper divendres, a partir de les deu de la nit, a l’antic port del Roc de Sant Gaietà.

L’Ajuntament de Roda de Berà, a través de les regidories de Cultura i de Turisme, va engegar a mitjans de juliol l’Espai FIC-CAT, per gaudir del cinema català a l’aire lliure.

A través de la iniciativa, organitzada conjuntament entre el Consistori i el Festival Internacional de Cinema en Català, ja s’han projectat amb èxit tres llargmetratges, ‘L’adopció’, de Daniela Fejerman; ‘Estiu 1993’, de Carla Simón; i, el passat divendres, ‘Jean François i el sentit de la vida’, de Sergi Portabella, projecció que va comptar amb la presència de Max Megías, actor protagonista del film.

Un dels plats forts d’aquest cicle arribarà el proper divendres, amb ‘7 raons per fugir’, d’Esteve Soler, Gerard Quinto i David Torras. El film va ser estrenat a l’abril de 2019 i va formar part de la Selecció Oficial de la passada edició del Festival.

La pel·lícula relata set històries que barregen horror i comèdia. Set visions surrealistes d’una societat que no progressa, set històries d’humor negre d’una societat disfuncional: un matrimoni que intenta «avortar» el seu fill adult. Una parella a la qual se li presenta el tercer món a casa. Una escala de veïns que no recorden que va després del sis. Un agent immobiliari que intenta vendre un pis amb possibilitats, però amb l’antic inquilí penjant del llum. Un matrimoni de bé amb 700 esclaus treballant sota terra. Un home atropellat i una dona que creu que no val la pena trucar l’ambulància. Una parella a punt de donar-se el «sí, vull», fins que la mort els separi.

La presentació comptarà amb la presència del director Esteve Soler.

Redacció