.

.

TOTS 21

Vilallonga ret homenatge a la Sala de Cinema del Centre Recreatiu

Amb motiu de la commemoració dels 50 Anys de la Sala de Cinema Centre Recreatiu, l’Ajuntament de Vilallonga del Camp i la Junta del Centre Recreatiu va crear una Comissió conjunta que ha coordinat un seguit d’actes que s’han anat desenvolupant al llarg de l’any 2014.

Com a cloenda de la celebració, el passat dia 19 de desembre va tenir lloc a la Sala d’Actes del Centre Recreatiu un acte on es va retre homenatge als membres de les Juntes del Centre Recreatiu que varen endegar el projecte i van fer possible que la Sala de Cinema obris portes ara fa 50 anys, amb el lliurament d’un guardó-record dissenyat per a l’ocasió. També es va fer especial reconeixement a tots els socis que participaren activament amb esforç personal i econòmic en la construcció de la Sala de Cinema Centre Recreatiu, amb la descoberta d’una placa en record de la inauguració de la Sala el 16 de febrer de 1964.

Durant la presentació del llibre "Vilallonga del Camp, un poble de pel·lícula! "

A continuació es presentà el llibre «Vilallonga del Camp, un poble de pel·lícula! 50 anys de la Sala del Cinema Centre Recreatiu 1964-2014«, de Carme Puyol, Arxivera municipal, amb la col·laboració especial de Josep M. Vallès, que anà a càrrec del director de Tarragona21 i cinèfil Jaume Garcia.

L’edició aplega informacions de les primeres sales de cinema a la vila, per bé que el nucli central està format pel recull de dades, testimonis i documents de la història de la Sala de cinema Centre Recreatiu al llarg de la seva trajectória. També s’hi contenent les reproduccions d’una selecció de històrics cartells de cinema de pel·lícules projectades a la Sala de Vilallonga del Camp, que formen part de la col·lecció de Josep M. Vallès. La publicació reflecteix així mateix, el conjunt d’activitats dutes a terme durant tot l’any 2014 amb el cinema com a protagonista.