.

.

TOTS 21

L’esdeveniment va comptar amb missa, dinar, ball, berenar i nombrosos reconeixements. Fotos: Ajuntament

Per fi, i després de dos anys complicats, la gent gran del Morell ha pogut tornar a viure una jornada festiva amb majúscules, i és que aquest diumenge pràcticament 400 persones han participat de la Festa en Homenatge a la Gent Gran. Un esdeveniment que “ha recuperat el seu format habitual i ens ha permès tornar a reunir els morellencs i morellenques més grans al voltant d’una taula, i compartir una jornada especial com poques”, indica la regidora de Benestar i gent gran de l’Ajuntament del Morell, M. Jesús Valldosera.

Així, des de la regidoria es va organitzar una completa jornada que, sobretot, “vol reivindicar el paper de la gent gran, un sector de la població al qual ens agrada donar la importància que es mereix”, insisteix Valldosera.

La festa, doncs, va començar a les 12 hores del migdia amb la recepció a l’Església Parroquial de Sant Martí Bisbe, missa dedicada a la gent gran del poble i intervenció de la Coral Guspira. Ja a l’església van tenir lloc els primers reconeixements, als cinc matrimonis que aquest 2022 celebren les seves noces d’or. En sortir, es va fer la tradicional fotografia de grup.

A les 14 hores, i al pavelló municipal, la festa va continuar amb el dinar de germanor al qual van assistir 400 persones. A més, Protecció Civil va repartir una cinquantena d’àpats a domicili, a persones que per motius diversos no es van poder desplaçar fins al pavelló. En acabar, homenatges a una de les parelles més grans i més joves, i també a l’home més gran, amb 100 anys acabats de fer, Josep Catà, i una de les dones més grans del Morell, amb 90 anys, Pilar Navarro.

I per acabar d’arrodonir la jornada, ball amb Costa Dorada i berenar amb coca i xocolata. Un punt final a un esdeveniment que va gaudir d’un ambient excel·lent i que posa de relleu la importància d’avis i àvies al municipi.

Redacció