.

.

TOTS 21

Aquesta espai, on la gent hi acostuma a passejar o fer esport, estava molt brut a causa dels botellots. Foto: Cedida

Al Camp Residu Zero va reunir aquest passat dissabte al matí a 40 voluntaris per realitzar una recollida de residus pels camins de la zona verda darrera del Santuari de Misericòrdia de Reus. Aquest espai, on la gent hi acostuma a passejar o fer esport, estava molt brut a causa dels botellots, per això s’han trobat moltes ampolles de vidre i de plàstic, llaunes de cerveses, i altres residus, la majoria de plàstic. En total s’han recollit 7 bosses industrial d’envasos, 3 de rebuig, 1 de paper i 2 de vidre, i 3 metres cúbics de voluminosos.

L’objectiu, a més de netejar i protegir la biodiversitat de la zona, era conscienciar i posar de relleu la quantitat de residus que arriben al medi natural.

Al Camp Residu Zero és una entitat que treballa per aconseguir uns espais verds lliures de brossa i per promoure un estil de vida sostenible i respectuós amb el planeta. Aquesta entitat porta dos anys i mig realitzant recollides de residus arreu del Camp de Tarragona i altres activitats educatives com xerrades i tallers.

Redacció