.

El debut del nou tècnic grana es produirà aquest dissabte (16.30 hores) davant la UFB Jàbac i Terrassa. Foto: Nàstic

El tècnic Felip Ortiz dirigirà el Juvenil A en categoria Divisió d’Honor al grup 3-B. Felip inicia una nova etapa al capdavant d’un staff tècnic amb l’objectiu de formar jugadors del Planter Grana i continuar amb la bona dinàmica esportiva de l’equip.

Felip Ortiz torna a casa per continuar ampliant la trajectòria a la disciplina tarragonina. Com a jugador va defensar la meta del primer equip 5 temporades, repartides en dues etapes; i posteriorment, com a entrenador de porters, durant 2 temporades, assolint l’ascens a la categoria de plata la temporada 2014-2015, tal i com va fer com a jugador el curs esportiu 2003-2004.

En la seva trajectòria a les banquetes, Felip ha format part del cos tècnic de la UA Horta, el Zhejiang Greentown xinès i el FC Barcelona B. A més a més de formar part de la secretaria tècnica de la Federació Catalana de Futbol.

El debut del nou tècnic grana es produirà aquest dissabte davant la UFB Jàbac i Terrassa. El duel es disputarà a les instal·lacions del Nou Estadi, a partir de les 16.30 hores, amb l’objectiu de sumar una nova victòria per continuar ocupant el lideratge de grup.

Redacció