.

A causa de la situació sanitària, s’ha volgut simplificar l’acte i no hi haurà ni parlament de l’alcalde, ni la tradicional cantada de Nadales. Foto: Tarragona.cat

Aquest dissabte, 19 de de desembre, l’alcalde Pau Ricomà i el conseller d’educació Manel Castaño rebran els nens i nenes representants de les escoles de la ciutat que penjaran els seus desitjos en forma de postal a l’arbre de Nadal ubicat a l’entrada de l’Ajuntament.

L’acte s’ha adaptat a l’actual situació de crisi sanitària, i aquest s’han convocat 28 escoles, 3 d’elles d’educació especial, amb un total de 57 alumnes. Es tracta d’alumnes de 4t de primària. Els infants estan convocats en diferents franges horàries, i entraran de manera esglonada per complir les mesures de distanciament exigides. A l’entrada, els nens acompanyats pels pares o familiars (màxim 2 acompanyants) i el director de l’escola. Es trobaran amb l’alcalde i els consellers que ajudaran als infants a penjar les targetes a l’arbre. S’ha habilitat un circuit per tal de facilitar la mobilitat i mantenir el distanciament social. També es disposarà de gel hidroalcohòlic a l’entrada.

A causa de la situació sanitària, s’ha volgut simplificar l’acte i no hi haurà ni parlament de l’alcalde, ni la tradicional cantada de Nadales de l’escola municipal de música, ni l’esmorzar. L’acte però, comptarà amb la presència dels capgrossos del Club dels Tarraconins (la Nineta i l’Ivori) que seran al Mercat Central dinamitzant la recollida de joguines solidària de la Creu Roja, i que s’aproparan a l’Ajuntament per saludar els presents a la cita. Tot i aquestes modificacions, no s’ha volgut renunciar a la participació dels infants ni al simbolisme de l’Arbre dels desitjos.

Redacció