.

Els treballadors del centre de producció de BASF a Tarragona han recaptat fons per a ajudar a l’entorn més pròxim i fer front a la situació provocada pel Covid-19. En total s’han recollit 6000€ que s’han destinat al Menjador Social de Bonavista – Joventut i Vida. Centres de BASF en tota Espanya han fet el propi amb entitats pròximes.

El Menjador Social de Bonavista ajudava a una mitjana de 327 famílies diàries, però des que es va declarar l’estat d’alarma, la demanda d’aliments ha augmentat a 1807 persones. Miquel Lillo com a president del Comitè d’Empresa de BASF, ha estat l’encarregat de lliurar el donatiu. En el lliurament ha estat acompanyat per Manu Segura, responsable de producció del centre de Tarragona; i Cinthia González, directora de Recursos Humans. Lillo ha expressat “l’orgull de poder representar als empleats de la companyia, conèixer l’excel·lent labor social de l’entitat i aportar el nostre granet de sorra”.

Amb aquesta donació, l’equip de BASF continua sumant esforços a la lluita contra la pandèmia del Coronavirus, a més de l’adaptació de la seva producció per a fabricar hidrogel per a donar-ho a hospitals.

Redacció