.

.

TOTS 21

Una imatge de la plantada d'arbres i plantes aromàtiques. Foto: Cedida

Una imatge de la plantada d’arbres i plantes aromàtiques. Foto: Cedida

Uns 300 infants i joves de la ciutat han participat, aquest matí a l’activitat ‘Un arbre per Europa’, programada per la conselleria de Parcs i Jardins, l’Insitut Municipal d’Educació (IMET) i l’oficina Europe Direct. A l’esplanada entre Torreforta i Riu Clar, al costat del Pavelló Esportiu de Riu Clar, s’ha dut a terme una plantada de pins i plantes aromàtiques. A l’acte també hi ha assistit la consellera de Parcs i Jardins, Elvira Vidal que ha apuntat que “un any més ens hem posat tots d’acord per embellir la nostra ciutat, plantant un arbre de forma simbòlica, i fer-ho amb nens i nenes i gent jove, que sempre es molt profitós de cara al futur”. 

L’alumnat de secundària i la fundació Onada s’han encarregat de plantar els pins, mentre que l’alumnat de primària ha plantat les plantes aromàtiques. Les diferents activitats han estat dinamitzades per un equip tècnic de l’Ajuntament i de l’Onada, que els ha acompanyat en tot moment.  

L’alumnat de Primària venia de l’Escola Riu Clar; de l’Escola Torreforta i de l’Escola de la Floresta, tots alumnes de 5è i 6è. Pel que fa a l’alumnat de secundària, els nois i noies eren de La Salle Torreforta i l’Institut TorrefortaTambé han vingut membres d’Onada que han estat treballant per tal de donar un cop de ma a la resta de nois i noies.