.

Imatge del guanyador i dels primers classificats Trofeu Sant Magí. Foto: Cedida

El passat 19 d’agost una trentena d’inscrits van participar en el XXIV Torneig de Tennis Taula de Sant Magí organitzat pel Club Natació Tàrraco. El torneig va començar a dos quarts de 10 del matí i es va acabar una mica més tard del previst, a les tres tocades, amb el lliurament de premis.

El gran triomfador de la jornada ha estat Senen Alegret del TT Nàstic, jove jugador de categoria juvenil que va superar rivals de gran nivell fins plantar-se a la final. abans però, en les semifinals ha hagut de derrotar al favorit de la competició, Jaume Querol del TT Tortosa, guanyador de la passada edició.

Ja a la gran final, Senen Alegret es va imposar a Enrique Verdejo del TT Nàstic per un ajustat 3-2 amb parcials força igualats en tots els jocs.