.

.

TOTS 21

Aquest dissabte es va dur a terme el XIII Torneig Amistós Bluetooth on unes 3500 persones han passat durant el matí de dissabte 21 d’octubre per les 13 pistes de minibàsquet que l’Associació de Bàsquet La Salle Tarragona ha muntat a les instal·lacions del Col·legi La Salle Tarragona.

Han participat 78 equips, uns 850 nens i nenes i es van jugar un total de 73 partits en un matí. Molt bon ambient de bàsquet i bon rotllo en aquest torneig que ja s’ha convertit en una tradició dins del bàsquet de formació a la ciutat.

Hi van participar equips de Torreforta, Reus i la resta de la ciutat

Els nens i nenes de P5 a 6è. van jugar en la majoria de casos dos partits, tots ells sense resultat i arbitrats per membres de l’escola d’àrbitres de la Federació Catalana d’Àrbitres, dins del curs de formació que aquest porta a terme abans de començar les lligues escolars i amb el patrocini de Mou T serveis i lleure i comprabici.com.

D’aquesta manera l’Associació de Bàsquet La Salle Tarragona dona el tret de sortida a una temporada que s’espera, si més no, entretinguda amb 27 equips. I que també ha servit aquest torneig amb més participació que mai per donar el tret de sortida als actes per celebrar el 40 aniversari de l’Associació, estant així el club de bàsquet més veterà del nostre territori i tot un referent dins del món del bàsquet de formació.