.

.

TOTS 21

Imatges de la jornada. Fotos: Pare Manyanet

Aquest diumenge 3 d’abril es va celebrar el 3×3 de bàsquet del col·legi Pare Manyanet organitzat per la secció de bàsquet de l’escola. De les 9 del matí que va començar el primer partit i fins les 14:30, que va acabar l’últim, van passar més de 285 esportistes, entre els que hi havia de la pròpia secció com també alumnes de l’escola independentment si practiquen o no qualsevol altre esport, des de p5 i fins a 4t de la ESO.

L’edició d’enguany va recuperar el format habitual amb les inscripcions obertes a tothom de l’escola i de l’Associació Esportiva Pare Manyanet i amb l’assistència de públic al pati de l’escola. Es van disputar partits de 10 minuts, amb equips d’entre 3 i 4 jugadors/es, ja que es disputava a una sola cistella i 3 jugadors/es d’un equip contra 3 més d’un altre equip. En total uns 200 partits repartits per 22 franges horàries i entre les 10 cistelles que té el centre al pati.

Una jornada lúdica i esportiva, un pati ple de famílies senceres, amb avis i tiets que van gaudir dels partits en petit format i gestionats des de la megafonia que es va preparar per ocasió. que va comptar amb la visita de l’alcalde, Carles Pellicer, el responsable d’esports, Pep Cuerba, i d’altres regidors com la Montserrat Caelles i en Daniel Rubio.

Redacció