.

.

TOTS 21

Dos agents de la Guàrdia Civil, amb l'armament que serà sbhastat

Dos agents de la Guàrdia Civil, amb l’armament que serà sbhastat

La Guàrdia Civil subhastarà el 8 de juny un total de 663 armes a la Comandància de Tarragona. Les armes es licitaran en lots que sumen 491 escopetes, 38 carabines, 21 rifles, 66 pistoles, 46 revòlvers i una carabina d’aire comprimit. Entre les peces més cares, hi ha diverses escopetes que tenen un preu de sortida de 2.000 euros i, la més costosa, és una escopeta de caça marca ‘ExHispano’ que s’enfila als 6.000.

D’altra banda, es trauran a licitació diverses armes llargues amb un preu de sortida de deu euros i, la més assequible, és un revòlver marca ‘Astra’ del calibre 357 que té un preu simbòlic de cinc euros. Els interessats podran visitar l’armament entre els dies 1 i 5 de juny en horari de matí.

Aquells que volen fer-se amb alguna de les peces han d’ingressar una fiança i, posteriorment, el valor total de les armes a la delegació d’Hisenda. Els postors o els seus representants estan obligats a assistir a l’acte de subhasta del 8 de juny a les nou del matí perquè, en cas que es registrin dues ofertes iguals, l’empat es pugui resoldre a viva veu, amb possibilitat d’anar incrementant l’oferta en fraccions mínimes d’un euro.