.

Captura de pantalla del web del Museu d’Història on es publicita el nou mètode de venda d’entrades i que acompanya la petició d’informació dels republicans. Foto: Tarragona21

El grup municipal d’ERC-MES-MDC ha presentat una sol·licitud d’informació a l’alcalde, Josep Fèlix Ballesteros, per conèixer si hi ha hagut “alguna causa de força major” que justifiqui la decisió municipal de permetre la venda d’entrades als recintes gestionats des del Museu d’Història “exclusivament mitjançant targetes de crèdit o de dèbit”. Per als republicans, segons s’argumenta un document al qual ha tingut accés Tarragona21, aquesta mesura (que enllaça amb la polèmica no renovació del contracte de fins a 25 treballadors del Museu) és “clarament contrària als drets dels consumidors” per impedir “l’adquisició d’entrades, per finestreta, pagant en efectiu”.

La petició, signada pel regidor Jordi Fortuny, fa especial incidència en aquest darrer punt. “Considerem, i així ho indica l’Agència Catalana del Consum, que no acceptar el pagament en efectiu suposaria una limitació dels drets dels consumidors i de les consumidores”.

J.Siré