.

Imatges d’una jornada intensa. Fotos: Toni Vera (FCF)

El Vicepresident de la FCF i delegat de la FCF a Tarragona, Josep Vives, acompanyat del directiu Rafael Pinedo, del delegat del Tarragonès, Diego Ávila, del delegat al Baix Penedès, Toni Cansino, d’en Raül Sus, director del Comitè de Futbol Platja i d’en Alejandro Guerrero, secretari de la Lliga Catalana de Futbol Sala han assistit a l’homenatge als recentment guardonats torrencs.

I és que el passat 10 de novembre, els també jugadors de la selecció catalana van ser a la gala mundial de ‘beach soccer’ que se celebrava a Dubai, als Emirats Àrabs Units.

Llorenç Gómez es va endur el premi a millor jugador de futbol platja del món, mentre que Edu Suárez va ser designat com a autor del millor gol de la temporada. Alhora, el també torrenc Adrián Frutos va estar nominat amb un dels millors gols de l’any.

L’acte d’homenatge es va realitzar al Saló de Plens, que es va quedar petit per acompanyar i donar escalf als jugadors, que van rebre plaques conmemoratives de les diverses fites aconseguides.

El torn de parlaments el va obrir Raul Garcia, regidor d’esports, que, des de el coneixement dels homenatjats, va fer un repàs a la trajectòria dels jugadors, tot destacant-ne la faceta com a entrenadors de base, fet pel que són molt reconeguts a la ciutat. El va seguir Joan Plana, representant territorial d’esports de la Generalitat, que va ficar l’accent en l’esforç i mèrit que esdevé tenir figures reconegudes mundialment. La cloenda fou a càrrec de l’Eduard Rovira, Alcalde de Torredembarra, que va voler encoratjar els jugadors a seguir creixent i portar la bandera torrenca a tots els racons del planeta.

La cerimònia es va tancar realitzant fotos de records amb els homenatjats.