.

El lliurament de la distinció l’ha fet la regidora de Benestar Social i Gent Gran de l’ajuntament de Creixell, Pili Romero Gracia. Foto: Ajuntament del Creixell

El departament d’Afers Socials i Família de la Generalitat de Catalunya, fa un reconeixement a totes aquelles persones que compleixin 100 anys i que resideixin a Catalunya. Aquest passat divendres a la tarda a la Llar d’Avis Mar i Sol de Creixell, s’ha fet l’acte de lliurament de la Medalla Centenària a Maria Fidalgo, que acaba de fer 100 anys. Fidalgo, nascuda a Villanueva del Fresno (província de Badajoz), viu en aquest centre per a la gent gran de Creixell des de fa més d’un any.

Es tracta d’una medalla commemorativa personalitzada, gravada amb el nom de la persona i l’any de celebració del seu centenari. El lliurament d’aquesta distinció l’ha fet la regidora de Benestar Social i Gent Gran de l’ajuntament de Creixell, Pili Romero Gracia. A l’esdeveniment hi han assistit també molts familiars d’ella i residents i personal de la Llar d’Avis Mar i Sol de Creixell.