.

L’associació ‘Madres Solteras por Elección’ (MSPE) celebra una trobada el pròxim 20 d’octubre a les 11 hores a la ciutat de Tarragona. La delegació catalana es reuneix per a “compartir experiències i inquietuds respecte la maternitat en solitari”, segons ha informat l’entitat per mitjà d’uan nota de premsa. La trobada té com propòsit donar a conèixer l’associació i reivindicar la  maternitat en qualsevol de les seves formes possibles.

“Qualsevol persona que estigui pensant en formar, o ja hagi format, una família monoparental i vulgui conèixer i informar-se serà benvinguda. No es necessari pertànyer a l’associació per acudir a la trobada”, assegura el comunicat. Per a facilitar l’organització,  es sol·licita a qui desitgi assistir que s’inscrigui enviant un correu a: delegadacatalunya@madressolterasporeleccion.com

L’associació MSPE és un col·lectiu “format per persones que escollim lliurement ser les úniques progenitores/tutores dels nostres fills i filles. L’Associació compta amb més de 100 sòcies a Catalunya, que és una de les comunitats autònomes amb major índex de creixement”.

Els seus objectius són “teixir una xarxa de recolzament i reflexió; brindar referents pels nostres fills i filles i, visibilitzar el seu model de família. Fonamentalment, l’associació promou davant les administracions públiques mesures de conciliació familiar, reclams per discriminació i reivindica una Llei de Famílies Monoparentals d’àmbit estatal”.

/* JS para menú plegable móvil Divi */