.

La Nit Europea de la Recerca és un esdeveniment públic dedicat a la divulgació de la ciència que se celebra cada any en 300 ciutats de 30 països d’Europa al mateix temps i que, per primera vegada, s’organitza a les comarques de Tarragona. Pretén apropar la recerca i els seus protagonistes al públic de totes les edats i donar a conèixer la recerca i la innovació de manera planera i divertida.

El matí del divendres 28 de setembre es fan rutes guiades a la pedrera del Mèdol, el port romà descobert a la platja Llarga, l’aqüeducte de les Ferreres, la Tarragona Medieval i una activitat de georeferenciació al Circ. Aquestes visites estan concertades amb els centres de primària i secundària i cal inscripció prèvia.

La tarda del mateix divendres es fan una vintena de tallers en paral·lel a la Plaça Corsini de Tarragona, que permeten al públic de totes les edats circular de l’un a l’altre durant la tarda. L’activitat comença a les 16.30, és gratuïta i no requereix d’inscripció.

D’altra banda, el matí del dissabte 29 de setembre, s’organitza una sessió de xerrades divulgatives a Reus. I com a activitat prèvia, el vespre del dia 27 de setembre se celebrarà a Tarragona la Nit de la Recerca Biomèdica de l’Institut d’Investigació Sanitària Pere Virgili.

Tota la programació i les localitzacions es poden consultar al web de la Nit de la Recerca.

/* JS para menú plegable móvil Divi */