.

.

TOTS 21

El duel català, a la recerca de la classificació per als quarts de final de la Copa RFEF, es transmetrà en directe pel canal Esport3. Foto: Nàstic

El Gimnàstic de Tarragona informa que la UE Llagostera ha facilitat un total de 25 entrades per a gaudir en directe del partit de vuitens de la Copa RFEF que es disputarà aquest dijous a les 20 hores en el Municipal de Llagostera.

El mateix dijous, dia 22 d’octubre, a partir de les 10 hores, les 25 entrades es posaran a la venda en les oficines del Nou Estadi al preu de 15 € cadascuna. Tots els socis 2020-2021 que vulguin veure en directe a l’equip en aquesta eliminatòria a partit únic hauran d’adquirir la seva entrada al matí i desplaçar-se amb vehicles particulars fins a terres gironines.

Aquesta és una promoció limitada per a socis que estarà vigent fins a esgotar les entrades disponibles. Recordem que l’horari d’oficines és de dilluns a divendres de 9 a 13.30 h i de 17 a 19 hores.

El duel català, a la recerca de la classificació per als quarts de final de la Copa RFEF, es transmetrà en directe pel canal Esport3.

Redacció