.

Moment en el qual l’home es dirigeix al redactor per espentar-lo. Foto: Lluís Rovira i Barenys (Revista Cambrils)

Tensió als carrers de Cambrils després que ahir dimecres una persona amb una samarreta on es llegia ‘España’ donès una espenta a un redactor de la Revista Cambrils que cobria la concentració setmanal a la plaça de la Vila del col·lectiu d’Avis i Àvies independentistes mentre treia imatges de l’acte al crit d'”a mi no em facis fotos”. Segons relata aquest mitjà d’informació, ja fèia dues setmanes que l’home se situava en un punt del recorregut vestit amb una samarreta de la selecció espanyola de futbol i amb una bandera espanyola a les mans. Tanmateix, ahir estava acompanyat de cinc persones més. Poc abans de l’incident tots ells van començar a increpar els avis tot just sortien de la plaça de la Vila amb crits de “A la mierda” acompanyats de “Puigdemont a la prisión”.

Segons detalla Revista Cambrils, la situació no va anar a més, encara que “quan la manifestació dels Avis i Àvies va retornar a la plaça de la Vila es va trobar el gran llaç groc que col·loquen cada setmana a la font de la plaça, trencat pel mig i llançat al terra”.

El col·lectiu d’Avis i Àvies ja ha anunciat que el proper dimecres tornaran a estar presents a la plaça tot i ser dia festiu. I el CDR de Cambrils ha deixat clar que els farà costat en un tuit on es podia llegir: “Cap agressió sense resposta! Hem d’aguantar que a #Cambrils provoquin i insultin cada setmana als nostres avis i àvies. Ahir aquest senyor ja va passar a l’agressió. Estem farts de tanta impunitat. #NoPassaran! El proper dimecres, estarem amb vosaltres #NiUnPasEnrere”.

 

 

 

/* JS para menú plegable móvil Divi */