.

Retolació de l’oficina de la Plaça Europa del Patronat de Turisme.

L’Ajuntament de Salou ha iniciat obres d’arranjament de la imatge corporativa de les oficines del Patronat de Turisme del municipi. Actualment, s’estan duent a terme aquests treballs de remodelació a l’oficina situada a la Plaça Europa, per tal que estigui disponible per Setmana Santa. Passat l’estiu, es pretén iniciar les obres d’arranjament a l’altre oficina situada al Passeig Jaume I.

El regidor de Turisme, Benet Presas, ha explicat que “amb aquesta remodelació volem adaptar les oficines a la nova imatge corporativa del Patronat, per tal de renovar-nos”. Presas també ha volgut destacar “la importància de les oficines, ja que són una font d’informació molt important tant pels salouencs com pels visitants, i amb aquesta nova imatge hem aconseguit que siguin més visibles i atractives”.

Aquests treballs inclouen la pintura, tant interior com exterior; l’arranjament de la rampa d’accés; la reparació del paviment exterior; la col·locació d’uns nous panells de senyalització; la reparació dels panells existents en la façana; l’arranjament d’una filtració d’aigua existent; i l’adequació del taulell d’atenció al públic per allotjar els ordinadors. A més, també s’està treballant en la renovació de la retolació de les oficines, amb la instal·lació de directoris, vinils a l’interior i al mostrador, així com també vinils a la façana posterior amb les lletres corporatives. Aquestes obres d’arranjament compten amb un pressupost de 17.957,10€ més IVA.