.

.

TOTS 21

Façana de l’ajuntament de Tarragona.

23 noves empreses han rebut un dels ajuts de fins a 3.000 euros per a fomentar l’inici d’activitats econòmiques a la ciutat de Tarragona. En aquesta ocasió, s’han atorgat un total de 35.397,37€.   

Es tracta d’ajuts destinats a noves empreses i treballadors i treballadores autònomes amb centre de treball a la ciutat de Tarragona que van iniciar l’activitat entre l’1 de maig de 2020 i el 28 de maig de 2021. Tenen com a objectiu donar suport a aquelles empreses i autònoms que aposten per la ciutat de Tarragona en l’actual context econòmic.   

S’han presentat un total de 33 sol·licituds, de les quals 23 complien els requisits. Totes les propostes van ser avaluades i puntuades, i segons aquesta valoració s’aconseguien els ajuts econòmics que oscil·len entre els 2.000 i els 3.000 €. L’import rebut es correspondrà amb les despeses subvencionables que cada sol·licitant hagi justificat correctament. Entre aquestes despeses hi ha el lloguer de locals, el mobiliari o impostos relacionats amb l’inici de l’activitat econòmica, entre d’altres.

Redacció