.

Imatges de la inauguració de l’exposició.

Aquest divendres ha tingut lloc a la Casa de Cultura Cal Cabaler de Creixell l’inauguració de l’exposició ‘Art i cultura de la dona de Creixell’. Es tracta d’un recull de diferents treballs realitzats per diferents dones artistes de la Vila creixellenca.

Aquesta exposició és el tret de sortida dels diferents actes organitzats des de l’ajuntament i altres entitats amb motiu de la Setmana de la Dona 2018 de Creixell.

En aquesta exposició es poden contemplar obres i treballs de Juani García, Rosalía Solé, Lidia Carreté,Pilar Bornao, Maria Mercè Figuerola, Carmen Martinez, Ligia Pastori, Pilar Romero. També participen a l’exposició amb els seus treballs un grup de sòcies de la Llar de Jubilats i Pensionistes de Creixell.

La mostra es podrà veure fins el diumenge 18 de març. Aquestes activitats es perllongaran fins el proper 24 de març.

A l’acte de l’inauguració hi ha assistit l’alcalde de Creixell Jordi Llopart, la regidora de Promoció de la Dona Pilar Romero i el regidor de Cultura Francesc Sentís, així com les artistes i nombrosos veïns i veïnes de la Vila.

Els regidors Francesc Santís i Pili Romero, amb l’alcalde, Jordi Llopart. Foto: Tarragona21

En els parlaments, la regidora Pili Romero ha agrait la participació a l’exposició de les dones artistes de Creixell i ha fet una explicació detallada de tots els actes de la Setmana de la Dona 2018. També la regidora ha llegit un poema escrit per ella mateixa i dedicat a la seva avia absent.

L’alcalde Jordi Llopart ha agrait la preséncia als assistents i ha destacat que a tots els actes o activitats que es fan a Creixell, ja sigui organitzades per l’ajuntament o per les entitats, associacions o col-lectius, al darrera sempre hi han dones participant.

Llopart també ha demanat que s’assoleixi l’equiparació salarial entre homes i dones i que s’endureixen les penes pels maltrractadors i assassins per violéncia de génere. Finalment, l’artista creixellenca Rosalía Solé, ha dedicat un escrit al regidor de cultura Francesc Sentís, que fa pocs dies va perdre malauradament al seu germà Carlos.

L’acte ha acabat amb un aperitiu per a tots els assistents.