.

Aquest dissabte dia 3 de març, a les 18 hores, tindrà lloc el primer concert del cicle El cor a la veu, que reunirà un total de 24 cors amateurs de la ciutat de Tarragona. El primer dels concerts reunirà els cors Vedruna i Sons de gòspel.

El projecte El cor a la veu és una iniciativa del Cor InCrescendo, que aquest any compleix el seu desè aniversari. Consistirà en un cicle de 12 concerts que tindrà lloc del 3 de març al 26 de maig: cada dissabte dos cors actuaran davant del públic a l’Aula Magna de la URV.

Amb aquest format, inèdit a la ciutat, el públic podrà veure tot el ventall d’estils que ofereixen les corals no professionals de Tarragona.

Informació sobre els cors

Actualment Sons de gòspel reuneix més de 40 cantaires.

Sons de gòspel és un cor de música gòspel i derivats, format per quaranta veus mixtes. El 2016 l’escola Rambla Músic de Tarragona va engegar el projecte obert a tothom i actualment ja són més de 40 cantaires. Ja ha realitzat algunes actuacions en diferents actes com Musicalidària, el concert solidari amb la Marató, festa de la Llum de Betlem de les Dominiques, 25è aniversari de la URV, cantada de Sant Jordi 2017…

Sons de Gospel desperta emocions… emocions que canten, emocions que escolten i, per això, volen fer arribar la seva música al màxim de públic possible en tots els àmbits i arreu del territori.

Albert Galcerà, DIRECTOR

Nascut a Reus, Galcerà ha tocat amb diferents formacions, ha dirigit diferents cors i orquestres i també ha compost i arranjat per a diverses formacions musicals de casa nostra. Ha rebut la distinció del Tro de Festa 2016, pel seu treball constant en l’àmbit de la música i a favor de la cultura popular i tradicional. Actualment dirigeix diferents cors de Tarragona, Reus i Cambrils.

Vedruna Cor va començar a caminar l’any 2015.

Vedruna Cor és un cor de l’escola Sagrat Cor de Tarragona que va començar a caminar l’any 2015. Les cantants que la formen són mares, àvies i amigues d’alumnes de l’escola, tot i que encara estan en procés d’expansió. El seu objectiu és aprendre i gaudir de la música amb varietat d’estils com gòspel, tradicional, religiós, pop, etc.

Anna Vidal, DIRECTORA

Va començar les seves primeres classes de música amb 6 anys a l’escola Mare de Déu del Carme. Anys més tard entra al Conservatori per fer clavicèmbal amb l’especialista Laura Puerto. El 2009 accedeix a l’Escola Superior de Música de Catalunya per especialitzar-se en llenguatge musical amb professors com Xavier Puig, Albert Romaní i Melissa Mercadal. Ha treballat al Conservatori de Tortosa i actualment és la cap de departament de llenguatge de l’escola de música de Mollerussa. També condueix el programa Classic’s Tarragona a Ràdio Ciutat de Tarragona i, fa dos anys, va començar amb el Vedruna Cor.