.

El proper 28 de febrer a les 20:15h, The Royal Ballet torna a la sala de cinema del Centre Recreatiu de Vilallonga del Camp amb ‘El Conte d’Hivern’. El magistral ballet basat en la història d’amor i pèrdua el drama de William Shakespeare arriba en directe a 117 sales de tot el territori estatal es del teatre del Royal Opera House a Londres, de la mà de Versió Digital, operador líder en la distribució de contingut cultural alternatiu.

L’adaptació de l’obra dirigida pel famós coreògraf Christopher Wheeldon (‘Alícia al País de les Meravelles’ i ‘Centenari de Bernstein’) va aconseguir el Critic ‘s Circle National Dance Award a la Millor Coreografia Clàssica a 2014 i desprèn l’essència de la narrativa dramàtica del escriptor anglès, traçant un viatge de reconciliació a través d’una emocionant interpretació. Les principals figures del Royal Ballet, Edward Watson i Lauren Cuthberson, com el Rei Leontes i la seva dona Hermione, encapçalen el repartiment de ballarins al costat de Sarah Lamb i Steven McRae, que interpreten a Perdita i Floritzel.

‘El Conte d’Hivern’ relata la destrucció d’un matrimoni consumit per la gelosia, que porta a l’abandó d’una filla i, fins i tot, a la mort i resurrecció de l’esposa. Aquesta versió de l’última gran obra de Shakespeare, que ha estat aclamada tant per la crítica com pel públic, compta amb una atrevida combinació de la acolorida escenografia de Bob Cowley (Alícia al País de les Meravelles i Anastasia), ambientada a la Bohèmia de del segle XVII, i la inhòspita atmosfera creada per la música de Joby Talbot.

/* JS para menú plegable móvil Divi */