.

Un moment de la roda de premsa a l’Antiga Audiència.

‘TheWardenclyffe’, grup de l’Hospitalet de l’Infant de música electrònica integrat per Ivan Oechsle i Valen Haralambidis, ha presentat aquest dijous el segon àlbum d’estudi, ‘Enigma’. L’espai escollit ha estat l’Antiga Audiència de Tarragona amb la companyia d’un vell amic, el cineasta David Aymerich. El director d”El dulce sabor del limón’ ja va comptar amb la col·laboració del grup per a la banda sonora del seu primer llargmetratge fins a la data. Les sinèrgies no acaben aquí. Aymerich ha estat el responsable del videoclip ‘Ms Coil’ (rodat a l’Hostal Salvador de Vila-seca a principis de gener), tema principal del nou treball de ‘TheWardenclyffe’.

Els deu temes d”Enigma’ presenten un to “més definit i concret” que la seva primera incursió, ‘Electricity’, segons reconeixia Ivan. Una sensació més obscura i electrònica. amb base a uns vuintanta que els dos components del grup admiren però amb la musicalitat posada al dia. El part ha estat llarg, prop de tres anys, conseqüència de les interrupcions inherents als encàrrecs rebuts per la seva productora musical, Phi studios, en diferents àmbits artístics.

El disc ja es troba disponible en plataformes digitals i serà presentat per primer cop en directe, juntament amb el video, aquest 1 de febrer a les 22.00 hores a la sala Trash-Club de Tarragona.