.

La Jove és la cinquena colla en aconseguir carregar el 4 de 9 sense folre. Foto: Colla Jove de Tarragona

Jornada històrica, en majúscules, la que viu aquest diumenge la Colla Jove de Tarragona la diada castellera de la Fira de Santa Teresa del Vendrell, on en segona ronda ha carregat el seu primer 4 de 9 sense folre. Ha esdevingut en la cinquena colla en aconseguir-ho. Una jornada que s’havia encetat per als tarragonins descarregant un 5 de 9 amb folre, i s’ha arrodonit amb el 4d9f i pd8fm.

La imatge s’ha pogut veure a la plaça Vella, amb la participació també dels Nens del Vendrell (que han descarregat el 4d9 amb folre, el 5d8, la torre de 2 de 8 amb folre i el pilar de 6) i la Colla Joves Xiquets de Valls. Els de l’Alt Camp han completat el 2d8 sense folre en primera ronda, han desmuntat el 2d9fm a la segona per acabar descarregant el 3 de 9 amb folre en ronda de repetició, han carregat el 3de8p i s’han acomiadat amb un pilat de 7 folrat.

A Cambrils hi ha participat els XIquets de Cambrils, els Torraires de Montblanc i els Castellers d’Altafulla. Foto: Castellers d’Altafulla

Diada a Cambrils

D’altra banda, aquest diumenge també hi havia diada coincidint amb la Fira del Vi de Cambrils amb la participació dels Xiquets de Cambrils (4d6 3d6 2d6 3p4), Torraires de Montblanc (4d6a 2d6 3d6a p4) i els Castellers d’Altafulla (3d6a 3d7 2d6 ip5 p4c).

/* JS para menú plegable móvil Divi */