.

L’acte, va comptar amb la col·laboració de l’Associació Literària de Constantí i l’acompanyament a la guitarra de Josep Calbet, del duo poètic musical Simbiosi.

El Parc de la Muralla de Constantí va obrir les seves portes el passat divendres 1 de setembre a la nit per acollir un recital poètic musical a càrrec d’una dotzena de poetes i poetesses del Camp de Tarragona i de Barcelona. L’acte, va comptar amb la col·laboració de l’Associació Literària de Constantí i l’acompanyament a la guitarra de Josep Calbet, del duo poètic musical Simbiosi.

Cadascun dels poetes participants van anar recitant algun dels seus poemes de creació pròpia, i a més també hi va haver interpretacions musicals i fins i tot alguna col·laboració espontània per part d’algun dels assistents entre el públic. Durant la vetllada, que tenia l’objectiu de posar en valor la literatura del territori, es van anar projectant a la muralla imatges de diferents indrets emblemàtics de Constantí.

El recital poètic musical va servir per tancar el cicle ‘Estiu a la Fresca’, organitzat per l’Ajuntament de Constantí amb la col·laboració de Repsol. Una proposta que ha plantejat diferents activitats culturals i d’oci per a les nits del mes d’agost com l’espectacle de danses del món que va tenir lloc el passat 25 d’agost i la darrera projecció del cicle ‘Cinema a la Fresca’.