.

La samarreta de la Festa Major es podrà comprar per 6 euros al Bar de l’Orfeó Canongí.

La Canonja celebra aquest cap de setmana la Festa Major d’estiu, apostant pels actes més populars i tradicionals. Els correfocs, les matinades, el concert de Festa Major, els espectacles de carrer, les havaneres, la Diada castellera, la paella popular i el castell de focs, són alguns dels actes que es tornen a consolidar un any més en aquesta festa tan estimada pels canongins.

Després del preludi de les festes de Masricart i les Barraques del Mamut del passat cap de setmana, el pregó encetarà la festa major el dissabte 12 d’agost a les 20 hores a la sala noble del Castell de Masricart de la mà del president de la Diputació i alcalde de Vila-seca, Josep Poblet.

Un cop finalitzat el pregó el grup de gegants i grallers de l’Orfeó Canongí i els diables de la Canonja aniran a l’encesa de la tronada que es farà a l’avinguda de les Garrigues. A continuació els correfocs, amb els Diables de la Canonja, Altafulla i Agramunt, ompliran de soroll, foc i ball els carrers del poble, per acabar a la remullada de la Raval. A les 12 de la nit acabarem amb el ball de festa major de l’Orquestra Girasol i fi de festa amb discoteca jove.

La festa continua el diumenge 13 amb la cercavila de Festa Major de bon matí, taller de circ i trapezi per a nens i nenes a càrrec de la companyia Passabarret a les 12 a l’Avinguda Collblanc i al migdia la tradicional paella popular que cada any guanya més adeptes. A les 6 la tarda, davant de l’ajuntament, tindrem la Diada Castellera amb la Jove dels Xiquets de Tarargona i la Colla Xiquets del Serrallo. Tot seguit, a les 8 a la Plaça Ernest Lluch, espectacle familiar de teatre i circ i a les 12 de la nit ball amb l’Orquestra Welcome Band.

Dilluns continua la festa amb l’Aquafest a la piscina del Poliesportiu Municipal. Una festa d’aigua i diversió per a nens i nenes de 3 a 12 anys. A les 6 de la tarda a la Plaça de la O espectacle d’humor per a tots els públics a càrrec de la companyia Capitán Maravilla. A les 8 del vespre, a la Plaça Catalunya, concert de Festa Major amb l’Orquestra la Principal de la Bisbal i per la nit ball i fi de festa amb discoteca jove.

El dimarts 15, dia de la Festa Major, ens despertaran les matinades a càrrec dels alumnes de l’escola de música de l’Orfeó Canongí, El Tecler de la Canonja i Tarragona i els Diables de la Canonja. Cap el migdia, l’anada a ofici, la processó i la ballada de sardanes amb la Cobla Cossetània i per la tarda, havaneres i rom cremat a la Plaça de la O.

Tot seguit, anada al Castell de Focs a càrrec de la colla petita dels diables de la Canonja i les colles infantils de Constantí i Reus.

El punt i final a la Festa Major 2017 el posarà la pirotècnia de Altura, amb un espectacle de foc, llum i color a la zona de les Garrigues a les 11 de la nit.

El dissabte 19 d’agost tindrà lloc el campionat d’skate/scooter a les 6 de la tarda al skate park municipal.

Torna el ‘Vermut i Pintxo’

Amb la festa major arriba la quarta edició del Vermut i Pintxo de la Canonja. La iniciativa, engegada per l’àrea de Festes de l’Ajuntament de la Canonja, compta amb la participació de diferents bars del poble i amb actuacions de música en directe. Tothom qui ho desitgi podrà gaudir d’un vermut i un pintxo per tan sols 1,5€. Aquests vermuts musicals se celebraran els dissabtes i diumenges dels tres primers caps de setmana d’agost entre les 12 del migdia i les 3 de la tarda.

/* JS para menú plegable móvil Divi */