.

Imatge de la sortida de la Sant Silvestre 2013

Els carrers de Tarragona es tornaran a omplir d’atletes i no tant atletes l’última tarda de l’any.

La ja popular cursa de Sant Silvestre de Tarragona arriba a la seva onzena edició en un dels millors moments a nivell individual de la pròpia tradició i més col·lectiu per la febre pel “running” existent al país.

Des de la primera Sant Silvestre tarragonina l’any 2003  fins avui la cursa ha patit una metamorfosi important tot i mantenir la seva essència.

En aquella primera edició organitzada pels Fondistes de Tarragona, hi havia 400 participants avui s’han tancat les inscripcions en 2017 atletes havent de dir que no a diferents “runners” que volien participar a la cursa.

Tomàs Biosca, president dels Fondistes Tarragona, explica a Tarragona21 que “L’evolució de la cursa ha estat espectacular i ara s’ha obert molt el ventall i l’aspectre de participants” El  recorregut serà novament de 7 quilòmetres i sortint del Serrallo recorrerà la part baixa de la ciutat de Tarragona.

Entre els participants noms com els de Pedro Ortega o Anahín Herrera guanyadors de la mitja de Tarragona i Salou i habituals dels pòdiums de les curses de llarga distància.

Tomàs Biosca està content per haver aconseguit adaptar la cursa a la necessitat dels participants “Penso qu hem aconseguit una distància idonia, l’hora permet fer esport dutxar-se després i arribar a sopar sense pressa”.

La sortida es donarà a dos quarts de sis de la tarda i l’organització demana que la gent vagi amb temps.

Entre les curiositats de la darrera cursa de l’any, un concurs de disfresses i un pernil de premi.

Quim P. Casadesús

/* JS para menú plegable móvil Divi */