.

Un moment de l’actuació de la coral creixellenca

El passat dissabte 6 de maig, un grup de 49 alumnes de 5è i 6è curs de primària de l’escola Les Eres de Creixell va participar a la XV Trobada de corals d’infantil i primària que va tenir lloc al Teatre del Complex Educatiu de Tarragona.

En aquesta trobada hi van participar 16 escoles de tot el territori amb més de 600 cantaires, que participaven amb dues peces cada coral i tres cançons conjuntes. Els nens i nenes de Creixell van passar un espectacular matí de dissabte de germanor entre tots els assistents mostrant el fruit de l’esforç realitzat durant tot el curs i gaudint de l’espectacle de gran nivell de cadascuna de les corals participants.

A la jornada no hi van faltar les sorpreses. La mestra cantant i exalumna de l’esola de Creixell Àngels López va tancar el concert amb la interpretació d’una cançó molt emotiva sobre el drama dels refugiats.

Aquest curs 2016-2017, el Departament d’Ensenyament de la Generalitat va convocar la XV Trobada de Corals d’Educació Infantil i Primària, amb l’objectiu de potenciar i difondre l’educació musical que estan duent a terme molts mestres a les escoles.

Amb les trobades es facilita l’actuació pública de les corals de les escoles, proporcionant un espai on es visualitza el treball dut a terme durant tot el curs per cadascuna d’elles. També es facilita que l’alumnat conegui molts altres nens i nenes de Catalunya que com a ells els hi agrada cantar. El concert conjunt de la Trobada és un espai on fer música junts compartint les emocions.

La Trobada de corals d’Educació Infantil i Primària és una activitat organitzada des del Servei d’Ordenació dels Ensenyaments de Règim Especial que està descentralitzada als diferents Serveis Territorials / Consorci d’Educació de Barcelona, els quals fixen les poblacions, llocs i dies on es realitza la seva trobada, que normalment es duu a terme el mes d’abril o maig.